مسئول فنی : دکتر فاطمه سرمدی
متخصص آسیب شناسی تشخیصی و بالینی

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهراد

انجام کلیه آزمایش های تخصصی و فوق تخصصی

" وقتی می توان بهترین بود، خوب بودن کافی نیست "

اراک، خ شهید بهشتی، چهار راه هلال احمر، ساختمان غدیر

هفته هشتم بارداری

تغییرات جنین  درهفته هشتم بارداری

هفته گذشته انگشت ها بزرگ بودند ولی در هفته هشتم انگشت شصت بزرگ است. علاوه برشست ها استخوان های کودکتان شروع به سفت شدن میکنند که استخوان سازی نامیده میشود و آرنج فرزندتان شروع به رشد خود میکند. دراین هفته فرزندتان از مفاصل خود استفاده میکند و شروع به حرکت کردن و لگد زدن میکند که در سونوگرافی قابل مشاهده است حتی اگر شما آن ها را احساس نکنید.همچنین در این هفته،بند ناف جنین رشد می کند و ارتباطی حیاتی بین شما و جنین ایجاد می کند. شما در حال حاضر جنین را با استفاده از این اتصال تغذیه می کنید. بند ناف مانند پلی ارتباطی بین شما و جنین است.
علائم طبیعی درهفته هشتم بارداری
1- تهوع:
می توانید صبحها قبل از بلند شدن از تخت یک چیز شیرین بخورید. همچنین سعی کنید در طی روز وعده‌های غذایی خود را کوچکتر اما تعداد آن را بیشتر نمایید و از خوردن وعده‌های سنگین و زیاد پرهیز نمایید. خوشبختانه حالت تهوع تا سه ماهه دوم از بین خواهد رفت.
2- گودی کمر:
اکنون به علت تغییر ثقل گودی کمرتان پر شده است برای راحت بودن بدنتان در هنگام نشستن از بالشتک های طبی که گودی کمر را پر میکند استفاده کنید و یا یک بالش کوچک هنگام خوابیدن زیر زانو خود بگذارید.
3- بزرگ شدن سینه ها:
نوک سینه‌هایتان حساس‌تر و بزرگ‌ تر شده زیرا سینه های شما تحت تاثیر هورمون های بارداری برای شیردهی آماده می شوند.
4- درد ناحیه شکم و پهلوها:
با بزرگ‌ شدن تدریجی رحم شما ممکن است احساس درد در ناحیه شکم یا پهلو داشته باشید. برخی در این دوران انقباضاتی را در رحم احساس می‌کنند که کاملا طبیعی است
5- خستگی و کسلی:
نوسانات هورمونی در طول بارداری نقش مهمی در افزایش خستگی و ضعف ایفا می کنند. افزایش پروژسترون خون نیز باعث خستگی می شود. بارداری همراه با افزایش ادرار می باشد؛ بنابراین در طول شب چند بار دستشویی می روید. حالت تهوع و استفراغ نیز باعث کاهش انرژی بدن می شود و در انتهای روز حس می کنید مدت زیادی دویده اید.
هشدارها درهفته هشتم بارداری
1. استفراغ بیش از حد: استفراغی که باعث از دست رفتن 5%از وزن بدن بشود نیاز به درمان دارد.
2. سعی کنید حیوانات خانگی را از محیط خانه‌تان دور کنید. حیوانات دارای انگل‌هایی هستند که برای جنین خطرناک است.
3. گوشت را به خوبی بپزید. گوشت خام ممکن است دارای عفونت‌هایی باشد که به جنین شما آسیب برساند.
4. نزدیک‌ شدن به مواد و سموم شیمیایی مانند رنگ، پاک کننده‌ها و حلال‌ها در این دوران چندان ضروری نیست. مواد شیمیایی در سه ماه نخست بارداری برای جنین خطرآفرین است.

اشتراک گذاری پست :

نمایش پست های بیشتر :