مسئول فنی : دکتر فاطمه سرمدی
متخصص آسیب شناسی تشخیصی و بالینی

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهراد

انجام کلیه آزمایش های تخصصی و فوق تخصصی

" وقتی می توان بهترین بود، خوب بودن کافی نیست "

اراک، خ شهید بهشتی، چهار راه هلال احمر، ساختمان غدیر

نوزاد ده ماهه

هفته اول

اگر کودکتان راه افتاده، باید شاهد زمین خوردن‌های مکرر او باشید. سعی کنید در هنگامی که کودکتان اولین قدم‌هایش را تجربه می‌کند فقط از نزدیک مراقبش باشید، اما بلند شدن را به خودش واگذار کنید. اینگونه او معنای استقلال را می‌فهمد.

هفته دوم

او دراین ماه‌ها فهمیده که وقتی شیئی را دنبال می‌کند و آن پشت چیزی پنهان می‌شود به معنای از بین رفتن آن شیئی نیست. این اتفاق بزرگی در زندگی کودک شما محسوب می‌شود. او می‌فهمد که باید دنبال آن بگردد. بنابراین می‌توانید اشیا را به او نشان دهید و بعد هم آن را زیر پارچه‌ای پنهان کنید .این تمرین خوبی برای تقویت مغز کودک شماست.

اگر حتی کودکان این مسائل را درک نمی‌کند نگران نباشید. کودکان بسیار انعطاف پذیرند و با کمی تلاش می‌توانید همه این کار را به او آموزش دهید. در این زمان کودک به تدریج اطلاعات را در ذهن خودش ذخیره می‌کند و اسباب بازی‌ها، تخت و فضای خانه را به درستی می‌شناسد. بنابراین ممکن است به وسایلش وابسته شود .

هفته سوم

او موسیقی را دوست دارد و واکنش‌های جالبی را از خودش نشان می‌دهد. سعی کنید برای او موسیقی‌های کودکانه بگذارید تا متناسب با سنش موسیقی گوش دهد. کودکان از شنیدن ترانه‌هایی که مادر برایشان می‌خوانند لذت می‌برند.

هفته چهارم

از این ماه به بعد کودک شما مهارت بیشتر در جویدن پیدا می‌کند و می‌توانید غذای سفت‌تری به او بدهید. کودک شما در این دوران دوست دارد دور و اطرافش شلوغ باشد. او از کوبیدن وسایل به ویژه اسباب‌بازهایش به میز و صندلی و صدایی که از آنها در می‌آید لذت می‌برد و گاهی برای اینکه واکنش شما را ببیند این کار را چندین بار تکرار می‌کند.

نکته ماه

کودک شما در این هفته باید وزنی معادل 8 کیلو 400 گرم داشته باشد. در واقع روزانه باید 10 گرم بر وزنش اضافه شود. البته ابن ارقام برای کودکانی است که با وزنی معادل 2 کیلو 250 گرم به دنیا آمده‌اند.

اشتراک گذاری پست :

نمایش پست های بیشتر :