مسئول فنی : دکتر فاطمه سرمدی
متخصص آسیب شناسی تشخیصی و بالینی

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهراد

انجام کلیه آزمایش های تخصصی و فوق تخصصی

" وقتی می توان بهترین بود، خوب بودن کافی نیست "

اراک، خ شهید بهشتی، چهار راه هلال احمر، ساختمان غدیر

ترک نخوردن شکم در بارداری، نحوه پیشگیری

1. آب بنوشید

احتمالا بارها شنیده‌اید که نوشیدن آب فواید زیادی برای بدن دارد؛ پس بهتر است روزی ۶ تا ۸ لیوان بنوشید. آب به روند سم‌زدایی بدن کمک می‌کند و پوست شما را از ترک‌خوردگی در امان نگه می‌دارد. همچنین ‌می‌توانید از چای سبز برای تامین آب بدن‌تان استفاده کنید که سرشار از آنتی اکسیدان است و کافئین ندارد.

2. ویتامین بخورید

ویتامین‌های A، E و C برای پوست مفید هستند. ویتامین A به ترمیم بافت پوست کمک می‌کند، ویتامین E غشاء پوستی را سالم نگه می‌دارد و ویتامین C به تولید کلاژن کمک می‌نماید. خوردن غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا۳ نیز نقش قابل‌ توجهی در حفظ سلامت پوست و بافت زیرین آن دارند.

3. از ماساژ درمانی و مرطوب کننده استفاده کنید

شکم، پهلوها، ران و پاهای شما در دوران بارداری بیشتر مستعد ترک‌خوردگی هستند، چون فشار بیشتری را متحمل می‌شوند. بنابراین، برای جلوگیری از ظهور علائم کششی روی پوست، باید از مرطوب‌کننده استفاده کنید. با این حال، باید توجه داشته باشید که مرطوب‌کننده‌های معمولی قادر به حل مشکل نیستند. چون معمولا به عمق پوست نفوذ نمی‌کنند.

4. لایه‌برداری کنید

لایه‌برداری به توسعه سلول‌های جدید کمک کرده و با افزایش گردش خون در نواحی مورد نظر، از بروز علائم کششی جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید از روش‌های زیر جهت لایه‌برداری در دوران بارداری استفاده کنید:

1. استفاده از برس خشک: از یک برس نرم برای لایه‌برداری از بدن استفاده کنید تا از شر لایه‌های پوستی مرده خلاص شوید. بهترین ترفند این است که از پاها شروع کنید و به سمت بالا ادامه دهید. پس از اتمام کار، در وان آب گرم بنشینید و در پایان از مرطوب‌کننده استفاده کنید.

2. لیف: بدن‌تان را زیر دوش خیس کنید و سپس با استفاده از یک اسکراب سخت و ساخته شده از الیاف طبیعی به زدودن لایه‌های پوست مرده بپردارید. پس از حمام، از مرطوب کننده استفاده کنید تا پوست‌تان، خود را با علائم کششی وفق دهد.

هر یک از این دو روش، ۲ تا ۳ بار در هفته قابل انجام هستند.لایه‌برداری مفرط ممکن است پوست شما را تحریک کند.

5. ورزش

ورزش کردن در دوران بارداری مزایای زیادی دارد و باعث می‌شود که فرآیند زایمان آسان‌تر شود. به علاوه، ورزش کردن در دوران بارداری حالت ارتجاعی پوست شما را حفظ کرده و موجب افزایش گردش خون در بدن می‌شود که هم برای مادر و هم برای نوزاد خوب است. پیاده‌روی، ورزش‌های آبی مانند شنا، ایروبیک، دوچرخه‌سواری و سایر تمرینات قلبی عروقی در دوران بارداری قابل انجام هستند. یوگا نیز گزینه خوبی است. فقط توجه داشته باشید که این تمرینات نباید به کمر و شکم‌‌تان فشار وارد کنند.

اشتراک گذاری پست :

نمایش پست های بیشتر :