مسئول فنی : دکتر فاطمه سرمدی
متخصص آسیب شناسی تشخیصی و بالینی

آزمایشگاه پاتوبیولوژی مهراد

انجام کلیه آزمایش های تخصصی و فوق تخصصی

" وقتی می توان بهترین بود، خوب بودن کافی نیست "

اراک، خ شهید بهشتی، چهار راه هلال احمر، ساختمان غدیر

نقش ید در بارداری

1. ید در ضریب‌هوشی نوزادتان تاثیر دارد
تحقیقات نشان می‌دهد فرزندان مادرانی که کمبود حتی بسیار ناچیز ید دارند، هم هوش کلامی کم‌تر و هم نمره‌ پایین‌تری در درک متن نسبت به فرزندان مادرانی با میزان ید کافی دارند.
همان‌طور که اشاره شد، ید در کارکرد تیروئید نقش دارد. تیروئید و هورمون‌ها نقش بسیار مهمی در رشد دارند. اگر میزان ید در بدن شما کافی نباشد، احتمال تاثیر منفی روی فرایند رشد مغز نوزادتان بیشتر است. این درصد با کمبود بیشتر ید در مادر افزایش پیدا می‌کند.
2. آگاهی راجع به کمبود ید اهمیت دارد
سازمان جهانی بهداشت راجع به اهمیت میزان مناسب ید در بدن هشدار داده است. تحقیقات نشان داده مهم‌ترین راهی که می‌توان با آن از مشکلات مغز نوزاد جلوگیری کرد میزان کافی ید در بدن مادر است.
بسیاری از مادران راجع به اهمیت میزان مناسب دریافت موادی مثل اسید‌فولیک اطلاعات کافی دارند. اسید فولیک در اکثر مولتی‌ویتامین‌ها و در بسیاری از غذاهای مغذی موجود است و ما معمولا به صورت طبیعی در غذاهایی که مصرف می‌کنیم آن را دریافت می‌کنیم.
3. ید در طول سه‌ ماه‌ اول اهمیت دارد
سه ماه اول بارداری ماه‌های مهمی برای شکل‌گیری اندام‌ها و رشد سیستم بدن است. ید مخصوصا در این دوره اهمیت زیادی دارد.
4. غذای دریایی زیاد بخورید
چربی مفید و امگا3 همه را یاد غذاهای دریایی می‌اندازد. غذاهای دریایی علاوه بر داشتن چربی‌های مفید منبع بزرگ ید است. البته ممکن است نگران درصد جیوه در غذاهای دریایی باشید و مصرف آن را پایین بیاورید تا به فرزندتان آسیب نرسد اما می‌توانید راه دیگری را انتخاب کنید و از انواع غذاهای دریایی استفاده کنید که جیوه‌ کم‌تری در خود دارند و نیاز ید بدن‌تان را تامین می‌کنند. مثل: سالمون، شاه‌ماهی و میگو.

اشتراک گذاری پست :

نمایش پست های بیشتر :